Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Segítség a webáruház használatához

Kérjük, olvassa el az alábbi tájékoztatónkat a webáruház használatáról!


A nyílászárókat a termék oldalakon egyedi igényeinek megfelelően állíthatja össze. Nálunk nincsenek szabvány méretek, akkora méretre gyártjuk a nyílászáróit, amekkora az adott nyíláshoz megfelelő.

Ablakok felmérése:

  • Első lépésként kívülről mérje meg a nyílás szélességét (faltól falig) 3 helyen, alul, felül és középen. A legnagyobb értéket jegyezze fel!
  • Majd mérje meg a a nyílás magasságát (faltól falig) 3 helyen, alul, felül és középen. A legnagyobb értékből vonjon ki 3 cm-t (ez a a párkányfogadó magassága), ezt a méretet is jegyezze fel!
  • A régi tok belső méretét is mérje meg! A szélességi és magassági mérethez is adjon hozzá 4-4 cm-t. 
  • A külső és a belső szélességi méret közül a kisebb érték lesz az ablak gyártási szélessége.
  • A külső és a belső magassági méret közül a kisebb érték lesz az ablak gyártási magassága. 

Bejárati ajtók, erkélyajtók felmérése:

  • Ugyanúgy történik, mint az ablakok esetében, azzal a különbséggel, hogy a magassági méretből nem kell levonni a 3 cm-es párkányfogadó méretét, mivel ajtók esetében a párkányfogadót beépítéskor nem hagyjuk rajta a nyílászáró alján.

A megrendeléshez a gyártási méretet kell megadnia szélesség x magasság formátumban. 

A fenti méretvétel a legtöbb esetben megfelelő, azonban javasoljuk, hogy szakemberrel végeztesse el a nyílászáróinak a felmérését! A megrendeléskor leadott méretekre fogjuk legyártani a termékeket, a beépíthetőségére cégünk nem vállal felelősséget!

 

A kategória oldalon többféle profilból, többféle méretű nyílászárókból válogathat. Kiváló segítséget adnak a bal oldalon lévő szűrő mezők.

A termékoldalra belépve a termék méretarányos rajzát látja a nyitási funkciók ábrázolásával, melyet szükség esetén felnagyíthat.

"Kapható választék" mezőkben tudja beállítani a konkrét méretet, nyílásirányt, színt, üveg típusát, stb. Ezek kiválasztásához segítséget kap a "Leírás és paraméterek" mezőben, ha a termékoldalon lefelé görget.

A termékoldalon az alapértelmezett kivitelű nyílászáró ára van feltüntetve. A Kapható választék mezőkben vannak feltüntetve a felárak, amit (módosítás esetén) a kosárba rakás után ad hozzá a rendszer az alap árhoz.

Webáruházunkat folyamatosan töltjük. Szinte bármilyen elképzelés szerinti nyílászáró legyártható. Ha nem találja azt a terméket, amit keres, illetve ha kérdése, vagy különleges igénye van a nyílászárók kialakításával kapcsolatban, keresse kollégáinkat az ügyfélszolgálat elérhetőségein, és kérjen szaktanácsadást, vagy személyre szabott árajánlatot. 

Jó böngészést, kellemes vásárlást kívánunk!