Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Szállítási információk

  1. Megrendelés véglegesítése

A megrendelés leadása után cégünk legkésőbb a következő munkanapon visszaigazolást küld a megadott email-címre.

Nyílászárók esetén rajzos visszaigazolást küldünk. Amennyiben a visszaigazolás elkészítésénél kérdésünk adódik, a megadott telefonszámon vagy email címen felvesszük Önnel a kapcsolatot az egyeztetés érdekében. A visszaigazolás tartalmazza a nyílászárók beméretezett, méretarányos rajzát, a műszaki tartalmat, a megrendelés összegét és a gyártási határidőt. 
Mivel a nyílászárókat az Ön igényeire szabva gyártjuk, a 14 napos elállási jog nem érvényesíthető. Ezért kérjük, hogy a visszaigazolás tartalmát alaposan ellenőrizze le (szín, üvegezés, nyílásirány, stb.), mert a gyártás megkezdése után nem áll módunkban a műszaki tartalmon változtatni!

Készleten lévő nyílászárókat csak a telephelyünkön személyes átvétellel, megtekintés után értékesítjük, házhoz szállítást nem vállalunk. 

Elállási és felmondási jog (b-therm.hu)

 

  1. Fizetési feltételek

Nyílászárók esetén kb. 40% foglaló fizetendő a rajzos visszaigazolással együtt emailben kiküldött díjbekérő alapján. A gyártást csak a foglaló összegének bankszámlánkon történő jóváírását követően tudjuk elindítani. 
Nyílászárók esetén a végösszeg fizethető készpénzben a sofőrnek, illetve a szállítás előtt munkanap déli 12 óráig előreutalással.

OTP-nél vezetett bankszámlaszámunk: B-Therm Hungária Kft. 11734286-20000693.
Kérjük, a fizetéskor a közleményben tüntesse fel a megrendelésszámot, vagy a díjbekérő számát, esetleg a nevét és a regisztrációkor megadott címét.

A feltüntetett vételár bruttó ár, az Általános Forgalmi Adót (ÁFA-t) tartalmazza, és magyar forintban értendő.

Amennyiben minden gondosságunk ellenére hibás ár került a Webáruház valamely termékére, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, pl. a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő, esetleg rendszerhiba miatt megjelenő "0" Ft-os, vagy "1" Ft-os árra, akkor nem vagyunk kötelezhetőek a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánljuk a helyes áron történő szállítást, vagy a megrendelő elállhat vásárlási szándékától.

 

  1. Szállítás módja és fontos tudnivalók a kiszállításhoz

A szállítás a termék(ek) méretétől, súlyától és terjedelmétől függően futárcég vagy a gyártó cég igénybevételével, illetve saját autóval történik.

Alapvetően külföldre nem szállítunk. Külföldre történő szállítás esetén egyéni tárgyalás szükséges.

A termékek személyesen is átvehetők a 3561 Felsőzsolca, Dózsa György út 80. alatti székhelyünkön, vagy a gyártó telephelyén (Hevestherm Kft., 3300 Heves, Egri út 18.). 

A házhoz szállítás előzetes időpont-egyeztetés alapján történik. Kérjük, olyan címet és időpontot adjon meg, ahol, és amikor biztosítani tudja a termék átvételét. Ellenkező esetben a gépkocsink a termékeket visszaszállítja a telephelyünkre. Az újbóli kiszállítás költsége a vásárlót terheli.

 

  1. Szállítási határidő

Nyílászárók megrendelése esetén fehér szerkezetek esetén a gyártás általában 4-6 hét, színes szerkezetek esetén 6-8 hét. A vállalt határidőt minden esetben a visszaigazolás fogja tartalmazni.  

 

  1. Szállítási díj

100 000 Ft bruttó érték alatt 12.700 Ft (10.000 Ft+ÁFA), felette ingyenes.

 

  1. Áru átvétele

Mivel legtöbb termékünk nagy terjedelmű, kérjük, olyan szállítási címet adjon meg, ahová a teherautóink behajthatnak akár rossz időjárási körülmények között is.

A szállítás nem tartalmazza a gépkocsiról történő lerakodást. Ezért kérjük, hogy a termékek súlya és terjedelme függvényében tartózkodjon a helyszínen néhány férfi, aki a gépkocsiról le tudja venni az árut. Előfordulhat, hogy a kiszállítás rajtunk kívül álló okokból (pl. útviszonyok, baleset, időjárási okok, vis major) az előzetes értesítés ellenére meghiúsul. Ilyenkor igyekszünk a fogyasztót az esetleges változásról a lehető leghamarabb tájékoztatni, és a kiszállítást a következő lehetséges időpontban ismét megkíséreljük.

Átvételkor a helyszínen az áru mennyiségét és minőségét ellenőrizze le! Ha szemmel látható hibát tapasztal, az árut visszaküldheti. A terméket a gépkocsi visszaszállítja a gyárba, ahonnan javítás után ismét kiszállítják a terméket. Ha a reklamációt a gyár jogosnak találta, az újbóli kiszállítás ingyenes.

Amennyiben beépítéskor, vagy ezt követően tapasztal hibát, a teendőkért olvassa el a garanciális feltételeinket:
Garancia (b-therm.hu)