Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Szállítási információk

  1. Megrendelés véglegesítése

A megrendelés leadása után cégünk legkésőbb a következő munkanapon visszaigazolást küld a megadott email-címre.

Nyílászárók esetén rajzos visszaigazolást küldünk. Amennyiben a visszaigazolás elkészítésénél kérdésünk adódik, a megadott telefonszámon vagy email címen felvesszük Önnel a kapcsolatot az egyeztetés érdekében. A visszaigazolás tartalmazza a nyílászárók beméretezett, méretarányos rajzát, a műszaki tartalmat, a megrendelés összegét és a gyártási határidőt. 
Mivel a nyílászárókat az Ön igényeire szabva gyártjuk, a 14 napos elállási jog nem érvényesíthető. Ezért kérjük, hogy a visszaigazolás tartalmát alaposan ellenőrizze le (szín, üvegezés, nyílásirány, stb.), mert a gyártás megkezdése után nem áll módunkban a műszaki tartalmon változtatni!

Készleten lévő termékekre érvényesíthető a 14 napos elállási jog, (kivéve az egyedi színre kevert festékekre). A termékek visszaküldésének költsége Önt terheli. A termékeket csak eredeti, sérülésmentes csomagolásban áll módunkban visszafogadni.

 

  1. Fizetési feltételek

Webáruházunkban egyelőre kizárólag banki átutalással történő fizetést áll módunkban elfogadni.  Megrendelését a rendelési összeg számlánkon történő jóváírását követően tudjuk teljesíteni, illetve nyílászárók esetén a gyártást elindítani. A végösszeg befizethető bármelyik OTP bankfiókban is. 

OTP-nél vezetett bankszámlaszámunk: B-Therm Hungária Kft. 11734286-20000693.
Kérjük, a fizetéskor a közleményben tüntesse fel a nevét és a regisztrációkor megadott lakcímét.

A feltüntetett vételár bruttó ár, az Általános Forgalmi Adót (ÁFA-t) tartalmazza, és magyar forintban értendő.

Amennyiben minden gondosságunk ellenére hibás ár került a Webáruház valamely termékére, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, pl. a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő, esetleg rendszerhiba miatt megjelenő "0" Ft-os, vagy "1" Ft-os árra, akkor nem vagyunk kötelezhetőek a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánljuk a helyes áron történő szállítást, vagy a megrendelő elállhat vásárlási szándékától.

 

  1. Szállítás módja és fontos tudnivalók a kiszállításhoz

A szállítás a termék(ek) méretétől, súlyától és terjedelmétől függően futárcég vagy a gyártó cég igénybevételével, illetve saját autóval történik.

Külföldre történő szállítás esetén egyéni tárgyalás szükséges.

A termékek személyesen is átvehetők a 3561 Felsőzsolca, Dózsa György út 80. alatti székhelyünkön.

Házhoz szállítás előzetes időpont-egyeztetés alapján történik. Kérjük, olyan címet és időpontot adjon meg, ahol, és amikor biztosítani tudja a termék átvételét. Ellenkező esetben a gépkocsink a termékeket visszaszállítja a telephelyünkre. Az újbóli kiszállítás is az Ön költsége.

 

  1. Szállítási határidő

Hőszigetelő rendszerek esetén a rendelés teljes végösszegének a bankszámlánkon történő jóváírását követő 1-2 munkanapon belül történik meg a termékek kiszállítása.

Nyílászárók megrendelése esetén fehér szerkezetek esetén a gyártás általában 3-4 hét, színes szerkezetek esetén 5-6 hét. A vállalt határidőt minden esetben a visszaigazolás fogja tartalmazni.  

 

  1. Szállítási díj

100 000 Ft bruttó érték alatt 10.160 Ft (8000 Ft+ÁFA), felette ingyenes.

 

  1. Áru átvétele

Mivel legtöbb termékünk nagy terjedelmű, kérjük, olyan szállítási címet adjon meg, ahová a teherautóink behajthatnak akár rossz időjárási körülmények között is.

A szállítás nem tartalmazza a házba/emeletre történő pakolás költségét. Nagyobb méretű és súlyú nyílászárók esetében kérjük, tartózkodjon a helyszínen olyan ember, aki kollégánknak tud segíteni a lepakolásban. Illetve, ha ez nem lehetséges, kérjük, hogy a szállítás részleteinek rögzítésekor mindenképpen jelezze, hogy segítséget igényel a pakoláshoz, mert ez esetben felár ellenében 2 kollégát küldünk a helyszínre. Előfordulhat, hogy a kiszállítás rajtunk kívül álló okokból (pl. útviszonyok, baleset, időjárási okok, vis major) az előzetes értesítés ellenére meghiúsul. Ilyenkor igyekszünk a fogyasztót az esetleges változásról a lehető leghamarabb tájékoztatni, és a kiszállítást a következő lehetséges időpontban ismét megkíséreljük.

A raklapon érkező termékek ára nem tartalmazza a raklapot.